Négy gólya

Raphael Alejandro
Bardia Seiri
Ramon Reed
Bobby Cannavale

A film négy elsős diák történetét meséli el, akik életük első középiskolai buliján átvészelik a kamaszkor borzalmait.

(csd)

Premier: 2024.08.23. | Netflix (2024.08.23.)

2024.09.26 rkallai318

Borzalmas... 30 percig bírtam. Nem akartam elhinni, mennyire ciki és humortalan.

2024.08.24 Bafam

Olyan érzésem van, mintha már láttam volna ezt a filmet

Olyan érzésem van, mintha már láttam volna ezt a filmet korábban. Többször is láttuk ezt a történetet, a hülye csávó utána jár ennek a dögös idősebb lánynak, és a barátainak egy egészen más oldali küldetésük van. Tényleg olyan, mint a Superbad, nem egy másik tinifilm, csak nem olyan jó. A vígjáték, őszintén szólva, nem volt olyan jó, mint amilyennek reméltem, de a dráma/szív jobb volt, mint vártam. Voltak pillanatok, amik megnevettettek, főleg a Ruby nevű karakterrel, de a viccek többsége csak gunyoros és makacs volt (mint a hasmenéses jelenetek, a kaki vicceket sosem találtam viccesnek). Néhányukon kívül, mint a tanár, a főszereplő Benj és Ruby, a színészi alakítások nem olyan jók. Az igazi buli is kicsit unalmas volt. Ennek a filmnek vannak olyan pillanatai, amikor szívet mutatnak, és nagyon tetszett, hogy egy vicc miatt túl rövidre vágták, a kémia is megfelelő. Mintha hihetőnek tűnt volna, hogy barátok voltak. Az szeretem, hogy a szereplők többsége valójában középiskolásnak néz ki, a legtöbb ilyen filmben 20-30 évesek játszanak majd középiskolásokat, és általában kikerülök egy kicsit a jelenetekből/filmekből. Az, hogy valódi tinédzserek játsszák őket, személyesen jó érzés, mert hihető, hogy a valódi tinédzserek a 30 éves felnőtt férfiak helyett.

2024.09.15 hp

Az Amerikai pite óta tényleg nem készülnek hasonló vígjátékok, márpedig helyük lenne, szóval maradjunk annyiban, hogy az elképzelést tudom értékelni egy olyan vígjátékról, ami viccet csinál a fiatalokból és az eggyel idősebb generációról, miközben eg... Több

2024.08.25 Orosz István

Végre egy jó Netflix-vígjáték

Szerintem vicces film. Végre a Netflix alkotott egy jó vígjátékot. Kicsit Jó srácok feelingje van, párommal néztük, és sok jeleneten könnyesre nevettük magunkat.

2024.09.02 Fikatours_blogger

A gimis filmeket még mindig szeretem, pedig az elmúlt évezredben érettségiztem. Ez most annyira nem tetszett, mint a többségnek.