"A kontroll biztonságot ad. A szabályok biztonságot nyújtanak. A biztonság a legfontosabb dolog az életben." A Netflix új, Drága gyermek című német true crime-szerű sorozata mától elérhető a streaming szolgáltatónál.

A Drága gyermek Romy Hausmann azonos című bestseller regényére épül. Miután hosszú éveken keresztül fogságban él, Lena végre megszökik fogvatartójától. De valóban szabadulás ez? A pincéből való menekülést követően a fiatal lányt és  eszméletlen anyját egy autóbaleset helyszínén találják. Új szabadságuk sem üdvözítést, sem biztonságot nem kínál. A hatrészes sorozat szereplői között olyan színészek találhatók, mint Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Justus von Dohnányi, Julika Jenkins, Birge Schade, Christian Beermann, Seraphina Maria Schweiger és Jeanne Goursaud. A sorozat különösen nyugtalanító - leginkább a főszereplő lány rémisztő reakciója miatt. Miután megszökik, úgy tűnik, nem tud beilleszkedni a külvilágba…

Léna teljes elszigeteltségben él egy szigorúan őrzött otthonban a két gyermekével, Hannával és Jonatánnal. Esznek, a WC-re mennek, lefekszenek aludni a pontosan előírt időben. Amint fogvatartójuk belép a szobába, sorba állnak, hogy megmutassák a kezeiket. Mindent megtesznek, amit mond, mindaddig, amíg a fiatal nőnek sikerül megszöknie. Egy majdnem halálos autóbaleset után őt és Hannát kórházba szállítják.

A Drága gyermek története azzal nyit, amivel egy hagyományos thriller végződni szokott. A szökéssel. Azonban a több éves rabság okozta sérülések valódi mértéke akkor derül ki, amikor Léna szülei ugyanazon az éjszakán megérkeznek a kórházba. Majdnem 13 évig kétségbeesetten keresték eltűnt lányukat…

A Drága gyermek, vagy más néven a Liebes Kind németül, két német filmes, Isabel Kleefeld (a Glory: A Tale of Mistaken Identities és sok más TV-film rendezője) és Julian Pörksen (a Whatever Happens Next, "Tilo Neumann und das Universum" rendezője) rendezése. A sorozat producerei Tom Spiess és Friederich Oetker. A Netflix új sorozata világszerte szeptember 7-én debütál. Kíváncsi vagy rá?

Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

dráma | krimi | misztikus

Egy rejtélyes nő szökése a kínzó fogságból a nyomozókat egy 13 évvel korábbi, megoldatlanul maradt eltűnés sötét igazsága felé tereli. több»