Új horror debütál ma a Netflixen, egyenesen Thaiföldről! Az iskola éjszakai élete egy antológia, amely nyolc különböző rémtörténetet mesél el egy-egy iskolában. De mit lehet és mit érdemes tudni most erről a minisorozatról? Összegyűjtöttük nektek a legfontosabb infókat!

Miről fog szólni és miért antológia?

Az iskola éjszakai élete nem egy hagyományos értelemben vett sorozat lesz. Nyolc önálló történetből áll, amelyek nem kapcsolódnak egymáshoz, de a témájuk nagyon hasonló. Az egyik sztori egy öngyilkosságba ugró lányról szól, a másik egy kísértetjárta könyvtárról. De lesz menza, amiről kiderül, hogy emberi húst szolgálnak fel, lefejezett tanár kísértete a raktárban, illetve nem hiányzik a repertoárból az elátkozott tanterem, az ördögi megszállás és a halott diákok kísértetei sem. Csupa móka és kacagás.

Kiket láthatunk majd?

Mivel egy antológia, mindegyik történet másokról szól, mások a főszereplők is. A stábból néhány név akár ismerős is lehet más Netflix-sorozatokból. Ilyen Kay Lertsittichai és Siwat Jumlongkul is. Mellettük felbukkan majd Jennis Oprasert, Patchanan Jiajirachote, Tonhon Tantivejakul, Wachirawit Ruangwiwat és Thasorn Klinnium is.

Nyolc sztori, nyolc cím

Az antológia nyolc epizódjának már a címét is lehet ismerni, legalábbis angolul. Ezek sorrendben a Q, a Vengeful Spell, a The Book of Corpses, a The Curse, a Lunch, az A Walk in School, a The Headless Teacher és a Beautiful.

Egyelőre ennyit lehet tudni Az iskola éjszakai életéről. Könnyen lehet, hogy a következő hetek slágere lesz a Netflixen, hiszen mindig jó egy kis borzongás. És a világnak azon a felén igencsak értenek a horrorhoz.