Minden, amit tudni érdemes Zack Snyder Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke című filmjéről. 

A csillagok közötti kaland, a Rebel Moon, Koráról (Sofia Boutella), egy magányos katonáról szól, aki megtalálta a közösséget és a kapcsolatot a csendes Veldt nevű gazdálkodó holdon. Messze van a korábbi életétől, amikor az Imperiumért, a brutalitásra hajlamos csillagközi királyi birodalomért harcolt, amely az univerzum ellenőrzésére törekszik. De Kora erőszakos múltja felbukkan, amikor a szadista admirális, Atticus Noble (Ed Skrein), egy Dreadnought-osztályú csatahajóval megérkezik a Veldthez, és halálos fenyegetést idéz elő az Imperium zsarnoki regense, Balisarius (Fra Fee) parancsára.

Amikor világossá válik, hogy Noble követelései halált hoznak a Veldt békés telepére, Kora elindul, hogy szabadságharcosokat toborozzon. Kora útja során csatlakozik egy csoport harcoshoz, köztük Veldt gazdájához, Gunnarhoz (Michiel Huisman), a bérgyilkos Kaihoz (Charlie Hunnam), az ex-Imperium tábornok Titushoz (Djimon Hounsou), a volt nemes Tarakhoz (Staz Nair), a kiborg kardforgató Nemesis-hez (Doona Bae), a menekült Milius-hoz (E. Duffy) és a lázadó testvérekhez, Darrian-hez (Ray Fisher) és Devra Bloodaxe-hez (Cleopatra Coleman). A lovagias robot, Jimmy (Anthony Hopkins Oscar-díjas szinkronhanggal), is készen áll, miután évek óta nem szolgált.

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»