Mától a Netflixen: Ez az új akciódús fantasy a hét legnagyobb filmes dobása

A hercegnő és a sárkány: Millie Bobby Brown! Fegyverek! Sárkányok!

Ha már hiányzott Tizenegyes, nincs okod az aggodalomra: Juan Carlos Fresnadillo Oscar-díjra jelölt filmrendező A hercegnő és a sárkány című filmjében Millie Bobby Brown egy teljesen másfajta fordított világot tár fel. Elodie-ként, a céltudatos és bátor hercegnőként, Brown felborítja a hagyományos mese forgatókönyvét, amikor hercege, aki egy sárkánynak áldozza őt, brutálisan keresztbe tesz a “boldogan éltek, míg meg nem haltak” forgatókönyvének. Felejtsd el, amit a „Egyszer volt, hol nem volt...” mesékről hallottál - ez a lány csak magára számíthat.

"Ő egy olyan lány, akit nem kell megmenteni" - mondta Brown a Netflixnek. "Megmenti ő magát. Ez ellentmond minden elvárásnak: Várod, hogy a herceg meggondolja magát és megmentse, és... nem. Ne várj a hercegre."

A filmben Brown egy kötelességtudó, lányt alakít, aki beleegyezik, hogy egy jóképű herceggel kösse össze az életét - csak hogy rájöjjön, a házasság valójában egy csapda volt: A királyi család azt kéri tőle, hogy vállalja fel az áldozat szerepét, hogy törleszthessenek egy ősi adósságot. Egy barlangban hagyják őt egy tűzokádó sárkánnyal, ahol kizárólag az eszére és akaratára támaszkodhat a túlélés érdekében.

Amikor Elodie egyedül harcol a verem mélyén, ő a néző szeme és füle. „Nézőként úgy érzed, hogy Elodie oldalán harcolsz a túlélésért a szörnnyel szemben folytatott csatában” - mondja Fresnadillo. 

A forgatási helyszínként használt barlangrendszer segítette Brownt abban, hogy maga is átélje a főhős útját. „Nehéz volt közlekedni [a barlangban],” mondta Brown. „Nehezemre esett sikoltozni, mert senki sem hallotta. Semmit sem láthattál. Minden olyan valóságosnak tűnt. Szóval szerettem a barlangokat színészként, de utáltam őket Elodie-ként.”

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

akció | fantasy | kaland

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»