Egy új animációs filmsorozat érkezik a Netlfixre, a Jurassic World: Káoszelmélet, amely a kiemelkedő (86%-os mafabos) értékeléssel rendelkező Jurassic World: Krétakori tábor folytatása. Izgalmasnak ígérkezik, te adsz neki egy esélyt? 

Hat évvel a Krétatáborban történt események után a „Nublari Hatos” tagjai a szigeteken kívül próbálnak talpra állni, és egy olyan világban navigálni, amely azóta megtelt dinoszauruszokkal és olyan emberekkel, akik ártani akarnak nekik. Egy tragédia következtében a csoport újra összeáll, hogy aztán egyből menekülőre fogják, és egy globális kalandba keveredjenek. Mindeközben feltárnak egy összeesküvést, amely a dinoszauruszokat és az emberiséget egyaránt fenyegeti, és végre megtudják az igazságot arról, hogy mi történt az egyik társukkal.

Az animációs karaktereknek olyan színészek adják a hangjaikat, mint Sean GiambroneRaini RodriguezRyan PotterPaul-Mikél WilliamsPeter Arpesella. A filmet Nick Rodriguez írta.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Darius Bowman, a fiatal paleontológus élő dinoszauruszokat fedez fel a kaliforniai vadonban. több»