Közel három év telt el azóta, hogy a Sweet Home debütált a Netflixen. A sorozat első évada 2020. december 20-án érkezett meg világszerte a Netflixre.

A rajongók rendkívül türelmes várakozás után most ünnepelhetnek, mert mától elérhető a Netflixen a várva várt második évad!

Rövid emlékeztető

A Sweet Home egy Netflix Original horror K-Dráma sorozat, amely Yongchan Hwang azonos című webtoon képregényén alapul.

A sorozat producere az a Studio Dragon, amely más népszerű K-drámákért is felelős, mint például a Szeretlek Hologram, a Lájkolva vagy A szerelem siklóernyőn érkezik.

A Netflixen a megjelenés első hónapjában globálisan sikert aratott, legalább 32 top 10 listára kerülve fel. Különösen Dél-Koreában, Malajziában, a Fülöp-szigeteken, Katarban, Szingapúrban, Tajvanon, Thaiföldön, Vietnamban ért el első helyezést a Netflixen. 2021 januárjában kiderült, hogy 22 millió fiók nézte a sorozatot az első hónapban.

Nem csak a 2. évad indul el végre

A Sweet Home 3. évadát is megerősítették! A sorozatot megújították a harmadik évadra is, és azt 2. évaddal párhuzamosan forgatták le. A második és harmadik évad forgatása 2023 elején kezdődött Dél-Koreában, és eredetileg 2023 február közepén kellett volna befejezni. Március 13-án a HeraldPop megerősítette, hogy a 2. és 3. évad forgatása befejeződött.

Egy Instagram-posztban Go Min-si megjegyezte, hogy a forgatás befejeződött:

"Végre! A Sweet Home 2. és 3. évadának forgatása véget ért! Több mint egy évig forgattam. Imádom az összes stábtagot, színészt és rendezőt. És a kaszkadőrök csapata olyan keményen dolgozott! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm és szeretem őket. [...] Találkozunk a-NETFLIX-en!"

Mit várhatunk a 2. évadtól?

Mielőtt belemerülnénk a jóslatainkba, hogy mi várható a Sweet Home 2. évadában, kezdjük a hivatalos szinopszisával:

"Song Kang, Lee Jin-uk, Lee Si-young, Ko Min-si és Park Gyu-young - a Zöld Otthon lakói, akik az előző évadban elsöprő feszültséget okoztak, amikor életüket kockáztatva véres csatákat vívtak a szörnyekké vált szomszédok ellen - a második évadban ismét visszatérnek, hogy egészen másfajta izgalmakat kínáljanak."

"Az új évadban Yoo Oh-seon, Oh Jung-se, Kim Mu-yeol és Jin-young színészek csatlakoznak a szereplőgárdához, akik az emberi természet és vágyak különböző dimenzióit jelenítik meg, miközben a túlélés útkereszteződésében találják magukat. Miután új távlatokat nyitott a K-content számára a globális álomcsapattal tervezett és felépített változatos teremtményekkel, a Sweet Home 2. évada készen áll arra, hogy kibővített világával és történetével ismét elvarázsolja a nézőket világszerte."

Amikor a sorozatot először megújították, a Netflix azt mondta a The Hollywood Reporternek: "Ezekben az új évadokban a Sweet Home nagyobb léptékű lesz, kibővített történettel és szereplőgárdával." A rendező hozzátette, hogy a 2. évadban egy" új helyszínt is behoznak". Song Kang az xportsnews-nak elmondta, hogy "több ijesztő epizód lesz a 2. évadban, mint szórakoztató".

dráma | fantasy | horror

Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyeket szül, a sorozat második évadában a Green Home túlélőit és Hyun-sut követhetjük nyomon, akik új helyeken küzdenek a túlélésért,... több»