Hiába hozott volna össze egy ütős szereplőgárdát Antoine Fuqua a 2021-ben megjelent Végtelenhez, a film csúnyán elhasalt a mozikban annak idején.

A film a Rotten Tomatoes portálon mindössze 17 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők is csupán 35 százalékra értékelték a filmet. A Végtelen nem különösebben lopta be magát a hazai mozilátogatók szívébe sem, a Mafabon 59 százalékra értékelték azt.

Most viszont úgy tűnik úgy esélyt kap a produkció, a Netflix ugyanis mától elérhetővé tette a tartalomkínálatában. A Végtelen története szerint egy férfi rejtélyes látomásokkal küzd, orvosai azonban skizofréniával diagnosztizálják őt. Mint kiderül, az elméjében megjelenő képet korábbi életeiből származnak, így rövidesen az is világossá válik, hogy hősünk egyike azon keveseknek, akik képesek reinkarnálódni, különleges képességeire pedig igencsak szüksége van a világnak.

Mark Wahlberg mellett a Végtelen további szerepeiben érkezik Dylan O'Brien, Chiwetel Ejiofor, Tom Hughes, Toby Jones, Sophie Cookson és Jason Mantzoukas.

A film tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

59 Végtelen  (2021)

akció | sci-fi | thriller

Egy tudathasadással diagnosztizált férfi képzelgéseiről kiderül, hogy előző életének eseményei peregnek le újra és újra a képzeletében; ő is egyike volt az újjászülető... több»