Mától az HBO Max-on: Az elmúlt évek egyik leghangosabb válásának története

Kim Kardashian élete évek óta a nyilvánosság előtt zajlik köszönhetően A Kardashian sztori és a The Kardashians című reality sorozatoknak. Most azonban élete eddigi legnehezebb időszakának lehetünk szemtanúi a Kim vs. Kanye: A válás című filmben.

A dokumentumfilm mindkét érintett szemszögéből vizsgálja a válás megterhelő eseménysorozatát.

Kim és Kanye 2014-ben házasodtak össze egy fényűző ceremónia keretén belül San Franciscóban. Kapcsolatuk ugyan gyakran viharos volt, de mindig úgy tűnt, hogy szerelmesek egymásba. Az utóbbi években azonban Kanye mentális egészségügyi problémái egyre nyilvánvalóbbá váltak, több olyan kijelentést is tett, amelyek elmélyítették a közte és a családja között húzódó szakadékot. 

A dokumentumfilm Kim Kardashian és Kanye West válásának történetét meséli el. Ez egy különleges televíziós műsor, amely azt vesézi ki, miért döntöttek úgy, hogy véget vetnek házasságuknak. A műsorban megszólalnak barátaik és az őket képviselő ügyvédek is. A dokumentumfilm két részből áll, az egyik Kanye szemszögéből, a másik pedig Kim szemszögéből mutatja be a történetet. Emellett a dokumentumfilm felfedi Kim Kardashian és Kanye West kapcsolatának hullámhegyeit és völgyeit, betekintést engedve szerelmük legapróbb részleteibe is. 

Kim korábban egyértelműen jelezte, hogy nem szeretné kiteregetni a családi szennyest… A film magánéletük részleteit tárja a nézők elé. Kimnek és Kanye-nek négy gyereke van.  Az első rész teljesen Kanye-ról szól. A híres repper nehéz időket élt meg, amikor Kim 2021-ben beadta a válókeresetet. Igazán szerette volna egyben tartani a családját, annak ellenére, hogy kritikussá vált a helyzet. A második rész Kim oldaláról mutatja be a történetet. A valóságshow sztár döntött úgy, hogy véget vet házasságuknak, amikor férje a nyilvánosságra hozta intim, családi életük részleteit. A dokumentumfilm azt a kérdést boncolgatja, hogy vajon jó döntést hozott-e Kim. 

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintva már nézheted is!

dokumentum

Bennfentes beszámoló Kim Kardashian és Kanye West válásáról, amelyet az érintett ügyvédek és a pár barátai árultak el. több»