A Masami Kurumada Saint Seiya című mangáján alapuló, Tomek Bagiński által rendezett, 2023-as Knights of the Zodiac - A zodiákus lovagjai című fantasy akciófilm megérkezett streamingre. 

A film főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Mackenyu, Sean Bean és Famke Janssen bár a remek szereplőgárdra ellenére többnyire negatív kritikákat kapott, és kimondottan rosszul teljesített a kasszáknál.

Ami a történetet illeti, Seiya (Mackenyu), az akaratos tinédzser pénzért harcol az utcán, miközben elrabolt húgát keresi. Amikor Seiya az egyik harc során véletlenül felhasználja a misztikus képességeit, amelyekről eddig fogalma sem volt, egy ősi mágikus világban találja magát egy reinkarnálódott istennővel, akinek szüksége van a védelmére. Ha túl akarja élni és elfoglalni az őt megillető helyet a Zodiákus lovagjai között, el kell fogadnia a sorsát és mindent fel kell áldoznia.

A kritikusok általánosságban kritizálták a filmet gyenge cselekménye és a CGI-re való hagyatkozása miatt, a Rotten Tomatoes-on a kritikák mindössze 21%-a volt pozitív.

Több kritikus rámutatott, hogy a film nem elégíti ki sem az eredeti manga rajongóit, sem az újonnan érkezőket.

Ha kíváncsi vagy a filmre, nézd meg az előzetest idelent, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod az HBO Max logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgátatónál.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Amikor a háború istennője egy fiatal lány testében reinkarnálódik, az árva utcagyerek Seiya rájön, hogy az a sorsa, hogy megvédje őt és megmentse a világot. De csak akkor, ha... több»