Mától lehet elővételben jegyeket venni a Star Wars VII-re

Pontosan nyolc hét múlva debütál a mozikban az idei év legjobban várt filmje.

Mától az összes hazai moziban elővételben vásárolhatóak jegyek a Star Wars: Az ébredő Erő-re.

A jó híreknek ezzel még nincs vége, ugyanis a hétvége folyamán érkezett néhány teaser az új Star Wars mozi ma este érkező új előzeteséhez (ezeket odalent találjátok), valamit végre kijött a hivatalos poszter is.

Ami a plakátot illeti, az összes fontosabb szereplő helyet kapott rajta, kivéve Luke Skywalker, akit úgy tűnik, nagyon rejtegetnek, bár remélhetőleg az új trailerben belőle is kapunk majd egy kis ízelítőt.

Az ébredő Erő 18-i premierjével új időszámítás veszi kezdetét a franchise történetében, ugyanis a következő években legalább öt Star Wars-film kerül majd a mozikba. Bár ezekről egyelőre nem sokat tudni, annyi már biztos, hogy a Rogue One című első antológiafilm 2016-ban debütál, és egy csapat katonáról szól majd, aki megkísérelik ellopni a Halálcsillag terveit.

J.J. Abrams rendezésében bemutatásra kerülő Star Wars: Az ébredő Erő főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Oscar Isaac,   Adam DriverAndy SerkisDaisy RidleyLupita Nyong'oJohn Boyega, de visszatér Mark HamillHarrison Ford és Carrie Fisher is.