A német ház című sorozat mától elérhető a Disney+ műsorán.

A sorozat helyszíne Frankfurt, 1963, és Eva Bruhns történetét meséli el, aki lengyel tolmács. Édesanyjával és édesapjával együtt él, akik a „Deutsches Haus” éttermet vezetik. Mindenki várja, hogy Eva eljegyzését hamarosan megtartják a tehetős postaörökös Jürgen Schoormannal. Evat hamarosan bírósági tolmácsolásra kérik fel, ahol a volt SS tisztek első bűnügyi tárgyalása zajlik, amelyben vád alá helyezik őket a Auschwitz koncentrációs táborban elkövetett bűneikért.

Eva, aki sosem hallott erről a helyről, kötelességét érzi, hogy minden ellenállás ellenére elfogadja a feladatot. Csak a tolmácsolási munka közben érti a náci halálgyár okozta pusztítás mértékét, egyben ráismer a körülötte lévő álságos világra, amelyben egy egész generáció bűneit titkolják. Könyörtelenül és kegyetlenül szembesül a saját múltjával és családi titkaival, amelyek szorosan kapcsolódnak a szörnyű igazsághoz.

A német házat a Gaumont készítette a Disney+ számára. Az öt részes minisorozatot a Lengyel Filmintézet és a Lengyel Köztársaság Kultúra és Nemzeti Örökség Minisztériuma támogatja.

A sorozat főszereplői Katharina Stark, Iris Berben, Heiner Lauterbach, Anke Engelke, Max von der Groeben, Henry Hübchen, Sabin Tambrea, Aaron Altaras, Thomas Prenn, Ricarda Seifried, Hans-Jochen Wagner és Alice Dwyer. A sorozat producere Sabine de Mardt ("Barbárok", "The Wasp"). Isa Prahl és Randa Chahoud rendezte.

Ha érdekel a történet és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintva holnaptól nézheted is!

dráma | történelmi

Eva Bruhns, a vidám, naiv huszonnégy éves lány élete váratlan fordulatot vesz, amikor felfogadják tolmácsnak a frankfurti Auschwitz-perhez. több»