Mától otthonról nézheted: Az év egyik legjobb (korhatáros) vígjátéka, és a mozikban nem is láthattad (Kéjutazás)

A Kéjutazás című, korhatáros vígjáték négy kínai-amerikai barátot követ egy kaotikus kínai utazáson. Mától streamelheted.

Az Adele Lim rendezésében készült, Cherry Chevapravatdumrong és Teresa Hsiao által írt film főszereplői Ashley Park, mint Audrey, egy örökbefogadott ügyvéd, Sherry Cola pedig a legjobb barátnője, Lolo szerepében látható. Sabrina Wu a mókás Deadeye szerepében látható, míg Stephanie Hsu egy főiskolai barátot, Katet alakítja. 

Miközben utazásuk tele van vad és humoros fordulatokkal, a történet nincs híján megható pillanatokban sem az önfelfedezésről és a barátság megbecsüléséről. 

A film a tengerentúlon R-besorolást (itthon 16-os karika) kapott az explicit tartalom, a nyelvezet, a droghasználat és a rövid ideig látható meztelenség miatt. 

Lim elárulta, hogy a történetet saját barátai és ifjúkori kalandozásaik ihlették, és olyan ikonikus, R-besorolású vígjátékokból merítettek ihletet, mint a Koszorúslányok és a Másnaposok.

A Telekom TVGO-n streamelhető film egyébként nagy sikert aratott a kritikusok körében aki, a RottenTomatoes-in 93 százalékos tetszési indexen áll. Ha felkeltette az érdeklődésedet, nézd meg az előzetest idelent, a mafabos adatlapról pedig el is indíthatod a Telekom FilmPremier logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

30 Kéjutazás  (2023)

vígjáték

Négy barát ázsiai utazását követhetjük nyomon, miközben egyikük édesanyját próbálják megtalálni. több»