Mától elérhető a SkyShowtime műsorkíálatában a Víťaz (The Winner) című szlovák gyártású sorozat.

A széria egyúttal a streamingszolgáltató saját gyártású produkciója. A hat epizódból álló évad egy kis európai ország volt miniszterelnökének, Viktor Hudáknak az életét mutatja be, aki hosszú évek után próbál ismét kapcsolatba lépni családjával, akiket politikai pályafutása során ehanyagolt.

Miközben Viktor igyekszik beilleszkedni a hétköznapi tevékenységekbe, és megpróbálja visszanyerni lányai és felesége szeretetét is. Ez az út azonban váratlan és teljesen új mindennapi kihívásokkal jár, amelyek olykor felülmúlják a parlamenti mandátuma alatt tapasztaltakat.

A Jan Hřebejk rendezésben készült sorozat Noel Czuczor, Ivana Chýlková, Milan Ondrík, Natalia Germani, Petra Dubayova, Vladimír Hajdu és Ján Jackuliak láthatók. 

A The Winner tehát már elérhető a platform műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található SkyShowtime ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

70 A győztes  (2023)

vígjáték

SkyShowtime (2023.09.04.)

Családi vígjáték, amely egy kis európai ország egykori miniszterelnökének életét mutatja be, aki egy évtized után igyekszik újra kapcsolatba lépni családjával, amelyet... több»