Az állatos filmeknek mindig jó nagy rajongótábora lesz. A kutyás filmek ezen a táboron belül is kiemelt helyen szerepelnek. És valamiért sokan szeretik azokat a kutyás filmeket, ahol a kutyák történetesen beszélnek is. Ilyen a tavaly mozikba került, mától pedig a SkyShowtime-on is megnézhető Kivert kutyák is.

Mivel beszélő kutyákról van benne szó, természetesen ez csak egy vígjáték lehet. A sztori főhőse Reggie, a border terrier, aki meg van győződve róla, hogy gazdája, Doug imádja őt. A valóság azonban az, hogy Doug csak azért tartja, hogy bosszantsa a barátnőjét. Reggie mindent elkövet, hogy gazdája kedvében járjon, de mikor eltöri annak bongját, Doug kiteszi a szűrét. Reggie végül a nagyvárosi utcára kerül, ahol megismerkedik néhány hozzá hasonlóan kivert kutyával. Ők mutatnak rá, hogy higgyen bármit, Doug nem szereti őt. Reggie ezért bosszút forral.

A Kivert kutyák nagyjából azt a sémát követi, amit az ilyen jellegű filmektől már megszokhattunk. Itt-ott akadnak benne jó poénok, de a sztorit igazából a szereplők viszik el a hátukon, akiket az eredeti változatban egészen jól csengő nevű hollywoodi sztárok szólaltatnak meg.

Reggie-t Will Ferrell, míg a másik főszereplő kutyát, Bugot Jamie Foxx. Mellettük hallhatjuk még Isla Fishert, Randall Parkot és Rob Riggle-t is, de kutyának áll még Sofía Vergara és Josh Gad is. Az emberi szereplők között Dougot Will Forte alakítja, a sintért pedig Brett Gelman, de feltűnik még egy kisebb szerepben a más kutyás filmekben már nagyot ment Dennis Quaid is.

A Kivert kutyák tehát mától elérhető a SkyShowtime-on. Ha van élő előfizetésed a platformra, akkor a film itteni adatlapján a logójára kattintva máris indulhat a lejátszás!