A Karácsonyi fénytusa mellett biztosan cukorkára cseréled a popcornt!

Az Amazon Jézuskája idén korábban érkezik a karácsonyi filmeket kedvelő előfizetőkhöz. 

A Karácsonyi fénytusában Eddie Murphy egy Chris nevű férfit alakít, akinek karácsonyi kívánságát követően kellemetlen következményekkel kell szembenéznie. A film szinopszisa szerint "az a küldetése, hogy megnyerje a szomszédság éves karácsonyi házdekorációs versenyét".

A karácsonyi filmek műfajában most debütáló Murphy Tracee Ellis Ross társaságában játszik, aki a feleségét alakítja a karácsonyi hangulatú filmben, amit Reginald Hudlin rendezett (aki korábban együtt dolgozott Murphyvel 1992-es Bumeráng című filmben).

"Magabiztosan kijelenthetem, hogy ilyen karácsonyi filmet még nem láttál" - nyilatkozta Hudlin egy októberi, exkluzív interjújában. "Ebben a filmben vannak jumpscarek, autós üldözések és kung-fu jelenetek is az ünnepi hangulatba csomagolva."

A film hivatalos szinopszisa alapján a Karácsonyi fénytusa egy "ünnepi vígjáték kaland, amelyben egy férfi küldetésre indul, hogy megnyerje a szomszédság éves karácsonyi házdekorációs versenyét, és véletlenül üzletet köt egy csintalan manóval,  Pepperrel, aki életre kelti a Karácsony 12 napját".

Ahhoz, hogy megmentse a karácsonyt, Chris-nek együtt kell dolgoznia feleségével, Carollel (Tracee Ellis Ross), és három gyermekükkel, hogy "megtörjék a Pepper által vetett átkot, és megküzdjenek a cselszövő, varázslatos karakterekkel" - teszi hozzá a szinopszis.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Amazone Prime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti gombra kattintani.

fantasy | vígjáték

Egy férfi elhatározza, hogy megnyeri a környék éves karácsonyi dekorációs versenyét. Megállapodást köt egy manóval, hogy segítsen neki nyerni – és a manó olyan varázslatot... több»