Íme itt az új romantikus akció vígjáték, az Argylle: A szuperkém. Főszerepben Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson és Sam Rockwell.

Matthew Vaughn játékfilmje április 12-én, debütál világszerte az Apple TV+-on a K-pop szupersztár THE BOYZ által kiadott "Electric Energy"  című szám újraálmodott verziójával.

Elly Conway, akit Bryce Dallas Howard alakít, egy visszahúzódó macskás hölgy, aki nem mellesleg egy bestseller kémregény sorozat szerzője, amelyben a lehetetlenül elbűvölő titkosügynök Argylle (Henry Cavill) feladata egy aljas kém szindikátus felgöngyölítése. Amikor Elly egy valódi kém, Aidan (Sam Rockwell) segítségével felfedezi, hogy kitaláltnak hitt története egy valódi kémszervezet akcióit tükrözi, veszélyes macska-egér játékba kezd. Annak érdekében, hogy egy lépéssel a szindikátus bérgyilkosai előtt maradjanak, a krimiíró és a kém Alfie, a macska kíséretében egy sajátosan kalandos történetben találja magát.

Az Apple Studios és a MARV közös produkciója, az Argylle rendezője és producere Vaughn, a Cloudy Productions és Vaughn állandó munkatársai, Adam Bohling és David Reid, valamint Fuchs. Claudia Vaughn, Carlos Peres, Zygi Kamasa és Adam Fishbach executive producerek.

A film a Rotten Tomatoes kritikai portálra látogató nézők körében jelenleg 72%, míg a Mafab közönsége szerint 57%-os értékelésen áll.

Te hogy értékelnéd a filmet? Ha szívesen megnéznéd és rendelkezel Apple TV+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Apple TV+ gombra kattintani.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»