Mától streamelheted: Egy hátborzongató szekta története egy thriller minisorozatban

Egy ausztrál szekta és vezetőjének hátborzongató történetét meséli el a Disney+ legújabb sorozata, A szekta szökevénye.

A sorozat J.P. Pomare regénye alapján készült, amely egy megtörtént eseményt dolgoz fel. A Santiniketan Park Association nevű szekta  vezetője, Anne Hamilton-Byrne letartóztatása után került az országos címlapokra, a nő ugyanis megvolt arról győződve, hogy ő Jézus Krisztus reikarnációja. Anne összesen 28 gyereket rabolt el, akiket rendszeresen bántalmazott, és akikből a “tökéletes emberi fajt” akarta kinevelni, akik majd megmentik az emberiséget a közelgő világvégétől.

A szektát 1987. augusztus 14-én az ausztrál rendőrség beavatkozását követően felszámolták, Anne Hamilton-Byrne és férje, William hat évig menekült a hatóságok elő, mire végül New York államban  ukkantak a nyomukra.

A Gracie Otto és Jeffrey Walker rendezésében készült nyolc részből álló sorozat főszerepeiben Guy Pearce, Miranda Otto, Teresa Palmer, Xavier Samuel, Claudia Karvan, Anna Lise Phillips, Doris Younane és Gary Sweet láthatók.

dráma | misztikus | thriller

Egy nő kénytelen szembenézni múltjának rémálmaival, hogy megállítson egy titkos szektát, amely gyerekeket használ fel arra, hogy beteljesítse fő tervét. több»