Bármennyire is hihetetlenül hangzik, hat évvel ezelőtt jelentették be, hogy előzménysorozat készül a John Wick-filmekhez. A várakozásnak mostantól vége, hiszen a A Continental: John Wick világából mától elérhető a Prime Video műsorkínálatában.

A történet középpontjában ezúttal Winston Scott áll, akit a filmekben korábban Ian McShane formált meg, és akit mostanáig a címadó szálloda igazgatójaként ismerhettünk. A sztori ezúttal a hetvenes évekbe repít vissza minket, így a pörgős akció mellett egy igazán hangulatos világba csöppenünk.

Hősünk épp Londonban igyekszik megállni a helyét, amikor váratlanul elrabolják, majd New York kellős közepén találja magát. A Continental szálloda igazgatója, Cormac (Mel Gibson) rendkívül dühös, hiszen Winston testvére, Frankie meglopta őt. A testvérek évek óta nem tartják egymással kapcsolatot, így Winstonnak nem lesz egyszerű dolga, ha meg akarja találni a bátyját.

A A Continental: John Wick világából főszerepeiben többek között tehát érkezik Mel Gibson, Colin Woodell, Jessica Allain, Ray McKinnon, Ben Robson, Katie McGrath, Kate Nhung és Mishel Prada. A sorozat mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | krimi | thriller

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.