Mátrix 4: Berobbant a magyar szinkronos előzetes!

Idén decemberben végre megérkezik a mozikba Lana Wachowski rendezésében készülő Mátrix 4: Feltámadások, amelyhez frissen landolt az első magyar szinkronos előzetes.

Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, így nem is csoda, hogy a sztorival kapcsolatban máris számos elmélet felmerült a rajongók részéről. Az egyik ilyen legbiztosabb lábakon álló teória, hogy az emberek és gépek közötti harc továbbra sem ért véget, Neo pedig továbbra is valahol a Mátrix rabjaként él tovább. Mindezt azok a pletykák is alátámasztani látszanak, amelyek szerint a Mátrix négy lényegében “felülírja” majd a második és a harmadik rész történéseit.

A produkció tehát egyelőre csupa rejtély, annyi bizonyos, hogy Laurence Fishburne sem tér vissza Morpheus szerepében, a stafétát pedig fiatalabb pályatársa, Yahya Abdul-Mateen II vette át. Ettől függetlenül persze néhány régi és új arc is felbukkan majd a sztoriban. A Mátrix 4. főbb szerepeiben tehát Keanu Reeves, Neil Patrick Harris, Carrie-Anne Moss, Priyanka Chopra, Jonathan Groff és Lambert Wilson lesznek láthatóak, a premierre pedig a tervek szerint december 23-ig kell várniuk a hazai rajongóknak.