Mátrix 4: Mi a helyzet az 5. résszel?

Már a mozikban a Mátrix: Feltámadások, amely kapott hideget és meleget is egyaránt a kritikusok részéről, ráadásul a rajongók sincsenek túlzottan oda érte, ettől függetlenül nemrégiben mégis felmerült a kérdés, hogy készülhet-e ötödik rész a franchise-hoz.

Egy friss interjú során ugyanis nem csupán a film főszerepeiben látható Keanu Reevest és Carrie-Anne Mosst kérdezték a további folytatásról, hanem a rendezőt, Lana Wachowskit is. Bár Keanu és Carrie meglehetősen határozott választ adtak, miszerint ők maguk szívesen visszatérnének, ezt a labdát Wachowski bizony azonnal lecsapta.

“Ki terjesztette ezt a pletykát? Nevet akarok!” - jegyezte meg a rendező, majd hozzátette, hogy részéről a Mátrix története lezárult. Persze mindez nem zárja ki azt, hogy a jövőben Wachowski nélkül jöhet egy ötödik rész, mint ahogy azt is érdemes észben tartani, hogy Feltámadások forgatókönyvéből több változat is készült.

A film producere, James McTeigue szintén megjegyezte, hogy ilyen nagy költségvetésű projekteknél soha semmit nem lehet véglegesen eldönteni, a stúdió viszont egyelőre nem helyezte kilátásba a folytatást.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»