Még ki sem hűlt, máris jön a tévébe a Gyurcsány-film

Hamarosan a televízióban is megtekinthető lesz a Keith English rendezésében készült Elk*rtuk című film.

A HVG magazin értesülései szerint a TV2 január 23-án az esti műsorsávban sugározza majd a filmet, amely a Filmforgalmazók Egyesülete jelentése szerint 2021 legnézettebb magyar filmjének bizonyult. A készítők ingyenes és fizetős vetítésekkel tették elérhetővé a produkciót a bemutatót követően, így azt közel 100 ezer látta az elmúlt évben. A nézettséggel kapcsolatban korábban napvilágot látott a hír, hogy több középiskolában kötelezővé tették a diákok számára a film megtekintését.

Az Elk*rtuk közel 800 millió forintos költségvetésből készült, amely a producer Kálomista Gábor elmondása szerint főként adományokból állítottak össze, így a projektet nem a Nemzeti Filmintézet támogatta. A jelenlegi információk szerint a film mostanáig 187 891 542 forint bevételt termelt.

Az Elk*rtuk főbb szerepeiben Trill Zsolt, Bánovits Vivianne, Mózes András, Bede Fazekas Szabolcs, Gubás Gabi, Szikszai Rémusz és Zayzon Zsolt láthatók.

35 Elk*rtuk  (2021)

dráma | krimi

Egy ambíciózus, de munkáltatója által elnyomott közvéleménykutató elhatározza, hogy fényt derít az igazságra, miután rájön, hogy főnöke egy roppant kényes hangfelvétel... több»