A most 43 éves Christina Ricci volt a ’90-es évek egyik felkapott gyermekszínésze, akit természetesen mindenki Wednesday Addams karakterével azonosít. A színésznő fiatalabb éveiben betöltötte Hollywood vadócának szerepét, örök lázadó volt, pályafutását nem kerülték el a botrányok sem. Mára sokat változott, amiről a Rolling Stone magazinnak adott interjújában mesélt.

A színésznő elmondta, hogy annak idején sokszor vállalhatatlan stílusban adott interjúkat, olyan dolgokat mondott, amikről akkor nem is sejtette, mennyire durvák. De kitért arra is, hogy mára mennyire megbánta, hogy 1999-ben igent mondott egy fehérneműs fotózásra is.

Történetesen épp a Rolling Stone magazin akkori számának címlapján szerepelt (a képet a galériában is megnézhetitek), méghozzá egy rózsaszín szettben. Erről úgy fogalmazott mostani interjújában, hogy „nem azt a ruhát választotta volna, de ez akkoriban nagyon jellemző volt. Nem túl jó.”

Christina Ricci két gyermek édesanyja, ami miatt az utóbbi években sokkal visszahúzódóbb életet él. Emellett természetesen a színészkedéssel sem hagyott fel, láthattuk a Wednesdayben, jelenleg pedig a Túlélőjátszma sorozatban domborít.