Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában előzetese

A múlt hét folyamán megérkezett a hazai mozikba a Pókember 3 - Nincs hazaút, amely jócskán tartogatott meglepetést a rajongóknak, ezúttal pedig a Doctor Strange folytatásának előzetese borzolja a kedélyeket.

Noha a film cselekményéről egyelőre nem sok mindent lehet tudni, annyi mindenesetre már most biztosra vehető, hogy a korábbi pletykákkal ellentétben nem Wanda, azaz a Skarlát Boszorkány lesz a történet főgonosza. A  Doctor Strange az őrület multiverzumában sztorija ott veszi fel a szálat, ahol a Pókember 3 véget ért, az MCU történetében pedig először fordul elő, hogy a horror vizeire evezünk egy kicsit, amely persze valahol érthető is, hiszen a film rendezői székét nem más, mint Sam Raimi foglalhatta el.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában főbb szerepeiben Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez és Soo Cole lesznek láthatóak, a film a tervek szerint 2022. májusában érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»