Meghalt az eredeti Wednesday Addamset alakító színésznő, Lisa Loring

64 éves korában elhunyt Lisa Loring színésznő, akit a legtöbben az eredeti Addams Family sorozatban Wednesdayt alakította.

A színésznő halálának hírét egy közel barátja, Laure Jacobson közölte a nyilvánossággal, mint kiderült Loring agyvérzést kapott, néhány nappal később pedig lekapcsolták a létfenntartó gépekről.

“Nagy szomorúsággal értesítek mindenkit barátunk, Lisa Loring haláláról. Négy nappal ezelőtt súlyos agyvérzést kapott, amit a dohányzás és a magas vérnyomás okozott. Már három napja lélegeztetőgépen volt. Tegnap a családja meghozta a nehéz döntést” - olvasható a közleményben.

Lisa Loring alakította az 1964 és 1966 között futott Addams Family sorozatban Wednesday Addams karakterét, a későbbiekben pedig olyan ismert produkciókban szerepelt, mint a The Girl from U.N.C.L.E., Fantasy Island, Barnaby Jones és az As the World Turns.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2023-ban veszített el a világ

#1
Lisa Loring

Lisa Loring

szül. 1958. 02. 16. - elhunyt 2023. 01. 28.
Kwajalein Atoll, Marshall-szigetek
Lisa Loring 1958. február 16-án született a Marshall-szigeteken. Szülei mindketten az Amerikai Haditengerészetnél szolgáltak, ám Loring születése után nem sokkal külön váltak egymástól. Édesanyjával először Hawaiira, majd később Los Angelesbe költözött. Loring gyerekként kezdte hivatásos színészkarrierjét, mindössze... több»