Megint visszatért minden idők egyik legrosszabb rendezője, itt a First Shift előzetese

A széles körben minden idők egyik legrosszabb rendezőjének tartott Uwe Boll, aki néhány évvel ezelőtt azt állította, hogy befejezte a rendezést, most új filmmel jelentkezik. Itt a First Shift előzetese.

Ez a film Boll visszatérését jelenti az angol nyelvű filmekhez, és ez már a második munkája, mióta bejelentette, hogy távozik a filmiparból. Az első a Hanau című német nyelvű mozi volt, amely egy 2020 februárjában történt lövöldözésről szólt, amelyben kilenc ember vesztette életét. 

A First Shift az első angol nyelvű filmje a Rampage 3 óta, a történet két rendőrről szól, akik első közös szolgálati napjukat töltik New Yorkban. A női rendőr korábban Atlantában szolgált, de most áthelyezték. Férfi társa inkább egyedül dolgozik, de kénytelen elfogadni új társát, már csak azért is, mert az első közös napjukat teljesen felforgatja egy személyes tragédia és egy maffiagyilkosság.

A film előzetesét idelent mutatjuk.

dráma | krimi

A film egy New York-i rendőrtiszt és új társa, Angela történetét mutatja be, akikre nehéz napok várnak, miközben veszélyes, de rutinszerűnek tűnő rendőri munkájukat végzik. több»