Mégis elkészülhet a Vasember 4?

Robert Downey Jr. korábbi interjújának ellentmondva nyilatkozott a napokban a franchise negyedik részéről.

Bár márciusban még úgy nyilatkozott a USA Today-nek, hogy a Vasember 4 nem szerepel a tervei között, a színész az ABC Nightline című műsorában már sokkal árnyaltabban fogalmazott, amikor azt mondta: "Úgy érzem, meg tudnék csinálni még egyet."

Ez önmagában ugyan nem jelent semmit, azonban világos jel a Marvel számára, aki könnyen lecsaphat az üzenetre, ami azt nézve, hogy a stúdió moziverzumának Vasember a legnépszerűbb hőse, tökéletesen érthető lenne.

Downey-t legközelebb a Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthatjuk majd Tony Star szerepében, akik most már közel egy évtizede, a 2008-as A vasember óta alakít. A trilógia három filmje több mint 2,4 milliárd dollárt kaszált.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború május 5-én debütál a hazai moziban. A produkció kiváló kritikákat kapott, a külföldi újságírók egybehangzó véleménye szerint ez a Marvel eddigi legerősebb filmje. 

Még többre vagy kíváncsi? Ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol a filmmel kapcsolatos érdekességekkel, képekkel, több mint egy tucat videóval és exkluzív poszterekkel várunk.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók: Ultron kora eseményeit követően a világ kormányai határozatban döntenek arról, hogy szabályozzák a szuperhősök tevékenységeit. A határozat megosztja a... több»