Bármennyire is hihetetlenül hangzik kerek 10 éve került a mozikba a Tron: Örökség, amely a méltán klasszikussá vált 1982-es Tron, avagy a számítógép lázadása film folytatásának készült.

2020.04.14   olvasottság: 2041x   szerző: csd  

Bár az Örökség kissé felemás kritikai fogadtatásban részesült, mindez nem szabott gátat annak, hogy a készítők belevágjanak egy további folytatásba Garrett Hedlunddal és Olivia Wilde-dal a főszerepben, a munkálatok megkezdése után nem sokkal azonban a Disney jegelte a projektet.

Noha meglehetősen nagy hallgatás övezi a Tron harmadik részét, a ComicBook nak adott interjújában a film rendezője, Joseph Kosinski elmondta, hogy az érdeklődésre való tekintettel elkészülhet a film.

“Azt gondolom, hogy a Tron továbbra is egy szép ékkő a Disney koronájában. Csak idő kérdése az egész, hiszen sok minden múlik az időzítésen, és persze az is kell hozzá, hogy a megfelelő elemek összejöjjenek egy film elkészítéséhez” - jegyezte meg a rendező.

Valószínűleg sokan szorítanak annak, hogy a Disney zöld utat adjon a produkciónak, mindenesetre Kosinski sem tétlenkedik, hiszen következő filmje a Top Gun 2: Maverick a tervek szerint 2020. december 23-án érkezik a mozikba.