2019.03.18   szerző: csd   hozzászólások: 0

Michael Bay legutóbbi rendezése, a Transformers: Az utolsó lovag fogadtatása minden várakozást alulmúlt, így a mai napig nem készült újabb folytatás.

Mégis folytatást kap a Transformers: Az utolsó lovag?

A film korábbi producere Lorenzo di Bonaventura korábban többször cáfolta, hogy készülne a Transformers 7, így minden jel arra utalt, hogy a Paramount stúdiójához tartozó Di Bonaventura Pictures jegelte a produkció munkálatait, és minden ezzel kapcsolatos hírt cáfolt.

Nem csoda, ha Travis Knight-ra hatalmas nyomás nehezedett az Űrdongó rendezésekor. A 2018-ban mozikba került produkció sikerei és bevételei arra engedtek következtetni, hogy nagyon is lehet másfajta koncepciót felépíteni egy Transformers filmnek.

A napokban pedig felmerült a hír, hogy Michael Bay újra a rendezői székbe ül, hogy elkészítse a Tranfsormes 7-et, amelynek története ott venné fel a szálakat, ahol az Utolsó lovag végződött.

Azt, hogy ez mennyire jó ötlet, mindenkinek a saját megítélésre bízzunk. Mi mindenesetre örömmel látnánk Travis Knightot egy újabb Transformers-mozi direktori székében. 

akció | kaland | sci-fi

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz... több»