Mégis kivághatják Amber Heardöt az Aquaman 2-ből?

Évek óta pletykáltak arról, hogy Amber Heard elveszítheti Mera szerepét a botrány miatt, ami lázban tartja a világot. Most, hogy egyre több részlet derül ki, sokan meg vannak győződve arról, hogy nem érdemli meg, hogy továbbra is Merát alakítsa az Aquaman 2-ben.

A Cinema Con még javában zajlik, ahol megerősítést nyert a sajtó néhány tagja számára csütörtökön tartott vetítésén, hogy a filmben mindössze 10 percet kapott Amber Heard. A kérdés csak az, hogy tényleg mindössze ennyi szerepe volt, vagy utólag vágták meg ennyire a Warnernél.

Grace Randolph filmkritikus szerint ez pusztán technikai döntés volt, ami semmilyen módon nem függ össze a per jelenlegi helyzetével. Azonban ahogy a dolgok tovább eszkalálódnak, minden egy szempillantás alatt megváltozhat a színésznő számára. Könnyen lehet, hogy teljesen elveszíti a szerepét, és törlik a film végleges vágásából.

Ezt újabb hírek követték, ugyanis a Change.org oldalon már több mint 2 millió aláírás gyűlt össze annak kapcsán, hogy Amber Heardet teljesen távolítsák el a filmből. Bár a petícióknak nincs akkora ereje, mint azt egyesek gondolják, de ez már egy komoly szám.

A Warner Bros. legfőbb érdeke, hogy minél több mozilátogatót vigyen a mozikba, és nyugodtak lehetünk afelől, hogy ennek érdekében bármit megtesznek. Johnny Depp már tanúskodott, de azt még meg kell hallgatnunk, hogy a színésznő mit mond az esküdtszéknek. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor tesz vallomást, mindenesetre az ügyében tanúskodó nyomozó vallomása nem tüntette fel jó színben, ahogy a pszichológus szakvéleménye sem