Kétféle személyiségzavart állapított meg Amber Heardnél a pszichológus a tanúvallomásában

A keddi tárgyaláson váratlan fordulatot hozott a Johnny Depp ügyvédje által tanúskodni hívott pszichológus vallomása.

Dr. Shannon Curry diplomás klinikai és törvényszéki pszichológus szakértői vallomást tett "a Depp és Heard kapcsolatában előforduló potenciális intim partneri erőszakról".

Dr. Curry eskü alatt elmondta, hogy ő végezte Amber Heard pszichológiai értékelését. Orvosi feljegyzések, hang- és videofelvételek, valamint az ügy dokumentumai alapján Dr. Curry arra a következtetésre jutott, hogy Heard megfelel a "hisztrionikus személyiségzavar" ( színpadias és szélsőséges érzelmi megnyilvánulások, feltűnési vágy) kritériumainak. Dr. Curry azt vallotta, hogy ő és Heard december 10-én és 17-én 12 órán keresztül folytattak beszélgetést.

"Ms Heard értékelésének eredményei két diagnózist támasztottak alá... borderline személyiségzavar és hisztrionikus személyiségzavar" - vallotta Dr. Curry.

A pszichológus állította, hogy Amber Heard "a valóságban nagyon destruktív", "drámai, kiszámíthatatlan" lehet, és rendelkezik egy "alapvető késztetéssel arra, hogy ne hagyják el, de arra is, hogy a figyelem középpontjában legyen".

Curry szerint az ilyen személyek "fenyegetéseket fogalmaznak meg a jogrendszert felhasználva, távoltartási végzéssel fenyegetőznek, bántalmazásra hivatkoznak."

Friss cikkünkben összegyűjtöttük a tárgyalás eddigi legsokkolóbb állításait.