Megkötözték és a csomagtartóba zárták: Benedict Cumberbatch őszintén mesélt az emberrablásról, melyet át kellett élnie

Benedict Cumberbatchről eddig sem lehetett azt feltételezni, hogy teljesen átlagos életet él, a színész egy friss interjúban azt is elárulta, hogy évekkel korábban azonban valami olyasmit kellett átélni, amely örökre megváltoztatta az életét.

Marc Maron WTF című podcastjában Cumberbatch elárulta, hogy 2004-ben Dél-Afrikában a Utazás a világ végére forgatásának szünetében ő és egy társa emberrablók áldozatául esett.

A színész és filmes partnere búvárkodni mentek, majd este, amikor elindultak hazafelé fegyveresek tartóztatták fel őket, mindkettőjüket megkötözték és egy autó csomagtartójába tuszkolták őket.

“Végül békén hagytak minket, miután odaadtuk a pénzünket és a bankkártyánkat, de mivel elvittek minket egy automatához is, az egész két és fél óráig tartott”  - mesélte Cumberbatch, majd hozzátette, hogy ez az eset rendkívül sokkolóan hatott mindkettőjükre, ugyanakkor arra is rádöbbentette, hogy minél tartalmasabb életet éljen.

Benedict Cumberbatch egyébként a december 16-án debütáló Pókember 3 - Nincs hazaútban lesz látható mint Doctor Strange.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»