Megnyugodhatnak a Mortal Kombat rajongók, brutalitásból nem lesz hiány a mozis adaptációban

Bármennyire is telített a piac, a Mortal Kombat a mai napig az egyik legbrutálisabb videojátéknak számít, amely az elmúlt évtizedek során még a legerősebb idegzetűeket is próbára tette.

Noha a franchise több filmes feldolgozást is megért, valahogy egyik sem ütötte meg azt a mércét, amelyet a rajongók vagy épp a kritikusok elvártak volna tőle. Mindenesetre nem kis várakozás előzi meg már most a legújabb adaptációt is, ám ezúttal is az a kérdés, mennyire lesz majd brutális a végeredmény.

A napokban adott legfrissebb interjújában a filmben szerepet vállaló Lewis Tan pedig azonnal tisztázta is ezt a kérdést: “Mondjuk úgy, hogy voltak napok, amikor már majdnem rosszul lettem. Nem viccelek. Tényleg elmentek egészen a falig, és nem fogták vissza magukat.”

Az úgynevezett “Fatality” vagyis “Kivégzés” a Mortal Kombat egyik védjegyének számít, amely során a győztes fél egy igencsak morbid és obszcén kegyelemdöfést ad a legyőzöttnek. Hogy ebből mennyit láthatunk majd a film végső változatában, az egyelőre kérdéses, mindenesetre premierre 2021. januárjáig kell várniuk a rajongóknak.