Russell Crowe színészt és barátnőjét, Britney Theriot-t egy ausztrál étteremben nem szolgálták ki, mert nem feleltek meg a smart-casual öltözködési szabályoknak .

A pár egy melbourne-i japán fúziós étterembe, a Mr. Miyagiba ment enni teniszezés után, de a személyzet gyorsan megtagadta tőlük a belépést.

"Ő (Russell) egy vadonatúj Ralph Lauren pólóban ment oda, miután éppen teniszezett, és elküldték" - mondta Crowe menedzsere, Grant Vandenberg a Daily Mail Australia című lapnak.

Az étterem "alkalmi, de elegáns" helyként írja le magát, ahol a "munkaruhák, sportruházat, tangapapucsok (flip-flopok)" tilosak.

Mr. Miyagi vezetősége megvédte a döntés, mint mondták, senki sem áll a szabályok felett.

"Mindenkit egyformán kezelünk. Nem számít, hogy ki vagy, vagy ha Russell Crowe vagy. Van egy öltözködési szabályzatunk, amelyet minden szinten betartunk" - mondta Kristian Klein tulajdonos a The Herald Sunnak.

"Következetesek vagyunk vele, és nem érzem, hogy ésszerűtlen lenne" - folytatta. "De én személy szerint tudom, hogy ha tangapapucsban (flip-flopban) és boardie-ban (rövidnadrágban) vagyok, akkor nem fogok megpróbálni elmenni egy szép étterembe, mert nem lennék megfelelően öltözve."

Klein szerint a személyzet tagja, aki megtagadta Crowe belépését, nem ismerte fel a színészt, ami "mindenki számára nagyon szerencsétlen helyzet".

Mr. Miyagi később viccelődve frissítette az öltözködési szabályzatát az Instagramon.

"Öltözz elegánsan, hacsak nem Russell Crowe vagy, akkor viselj, amit akarsz" - állt a feliratban.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Miyagi Restaurant (@mrmiyagimelbourne) által megosztott bejegyzés