Az év elején elárasztották a közösségi médiát a Percy Hynes White elleni szexuális zaklatási vádak. A Wednesday sztárja most megtörte a hallgatást.

Percy Hynes White-ot azzal vádolták, hogy állítólag több nőt is szexuálisan bántalmazott, sőt, az egyik forrás szerint az egyikük kiskorú volt. A posztokat azonban időközben törölték a közösségi médiából.

Percy Hynes White most az Instagramon közzétett hivatalos nyilatkozatában törte meg a hallgatást, de az nem világos, hogy miért csak hónapokkal később döntött úgy, hogy megszólal az ügyben.

“Az év elején valaki, akivel soha nem találkoztam, hamis vádakkal indított ellenem online kampányt. Ezek következtében a családom nyilvánosságra került, a barátaim pedig halálos fenyegetéseket kaptak” - írta. “Ezek a pletykák hamisak. Nem fogadhatom el, hogy fanatikusnak vagy bűnözőnek állítsanak be, aki nem törődik mások biztonságával. Ezek alaptalan, káros állítások (...)”.

“Őszintén hálás vagyok mindenkinek, aki mellettem állt és segített megosztani a tényeket. A családom, barátaim és kollégáim zaklatásának véget kell vetni” - zárta a szavait.

A színész elleni vádakról ebben a cikkünkben írtunk részletesen.