Megvan a Bad Boys 3 hivatalos címe és a forgatás pontos dátuma?

A Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk-mal eddig igen mostohán bánt a sors – az első két rész sikere (mert 414 millió dolláros összbevétel siker) után többször felmerült az ötlet és az igény, hogy a páros kapjon egy harmadik filmet is, ám a projekt többször is zsákutcába jutott.

De idén végre megkaptuk a konkrét választ, amire olyan sokan vártak: Will Smith és Martin Lawrence közös Instagram-videóban jelentette be, hogy a dolog mostantól hivatalos, készül a harmadik rész.

A jelek szerint már a film hivatalos címét is tudjuk: annyit variáltak vele, hogy nem Bad Boys for Life, hanem a Bad Boys for Lif3 címet viseli majd, csak hogy mindenképpen bele lehessen valahogy elegánsan szuszakolni a hármas számot. Ez a címötlet egyáltalán nem áll távol a franchise stílusától, így bár hivatalos anyagokon még nem szerepel, elképzelhető, ez lesz a befutó.

A produkciós stáb a két színész mellett viszont változik egy kicsit az előző két filmhez képest: a rendezői székben ezúttal Adil El Arbi és Bilall Fallah ül majd, akik Chris BremnerGeorge Galloés  David Guggenheim forgatókönyvéből készítik majd el a filmet.

A történet szerint a két régi ismerősnek ismét össze kell majd fognia, amikor egy maffiózó öccsét megölik, és az vérdíjat tűz ki a fejükre, így egyiküknek a kényelmes detektívlétet, a másiknak pedig az épp tomboló kapuzárási pánikját kell otthagynia – a túlélésért.

A filmet hivatalosan 2019. január 14-én kezdik majd el forgatni, és április 11-re be is szeretnék a munka ezen részét fejezni. A stáb a hírek szerint Miamiban és Atlantában forgat majd – és kellő időt hagynak arra is, ami nagy hollywoodi produkcióknál most már lassan bevett szokás: a jelenetek ismételt felvételére, ha netán valami nem úgy alakulna a tesztvetítések vagy a vágás során.

A masszív rajongótáborral rendelkező franchise következő része 2020 januárjában kerül majd a mozikba – de az biztos, hogy addig hallunk még felőle.