Megvan az új Dragon Ball-film premierdátuma, mondjuk a részleteket

Idén nyáron érkezik az új Dragon Ball-film, amely végre premierdátumot is kapott.

Jó hír a franchise rajongóinak, hogy a Dragon Ball Super: Super Hero animációs filmet közel 2300 moziban mutatják be az Egyesült Államokban és Kanadában. A Crunchyroll és a Toei Animation égisze alatt készült produkció augusztus 19-én debütál.

A Crunchyrollnak egyébként nem ez az első nagy dobása, korábban a Dragon Ball Super: Broly tarolt a kasszáknál, 22,3 millió dollárral nyitott a bemutatót követő első hat nap folyamán, az összbevétel pedig jelenleg 115 millió dollárnál tart.

Az új Dragon Ball animációs film rendezői székét Tetsuro Kodama foglalhatta el, azonban a széria eredeti alkotója, Akira Toriyama is aktívan részt vett a munkálatokban. A Super Hero eredeti szinkronszerepeiben Aya Hisakawa, Mamoru Miyano, Zach Aguilar, Kara Edwards, Toshio Furukawa, Kyle Hebert, Aya Hirano és Ryō Horikawa lesznek hallhatók, egyidőben viszont angol szinkronnal és feliratokkal is elérhető lesz a film.

A magyarországi megjelenésről egyelőre nincsenek hivatalos információk.

akció | animáció | fantasy | kaland

A Vörös Szalagrend hadserege Goku múltjából visszatér és új androidokkal felfegyverkezve felveszik a harcot hőseinkkel. több»