Megvan, ki alakítja a következő Pókembert

Hosszas tárgyalássorozat, és számos pletyka után a Sony és a Marvel pontot tett az ügy végére, és hivatalosan bejelnetették, hogy ki játssza a 2017-ben érkező Pókember reboot főszerepét

Véget értek a találgatsok, ugyanis a végre hivatalossá vált, hogy Tom Holland kapta a Marvel szuperhősfilmjének főszerepét. A Jon Watts (Rendőrautó) rendezésében készülő Pókember reboot 2017 nyarán debütál a mozikban.

A Marvel a Sonyval, valamit a két producerrel, Kevin Fiege-vel és Ami Pascallal karöltve hosszú ideje keresték már az ideális jelöltet a szuperprodukció élére. Tom Holland olyan filmekkel győzte meg az illetékeseket, mint A lehetetlen , a Wolf Hall és hamarosan érkező A tenger szívében.

A Sony Pictures feje, Tom Rotham közelményen adott hírt a színész szerződtetéséről:

'Nagy nap ez a Sonynak. Kevin, Amy és a csapatuk remek munkát végzett. Dologztam már pár feltörevő rendezővel, akikből szupersztár lett, és hiszem, hogy Jon is egy rendkívüli tehetség' – írja a rendezőről. 'Ami Pókembert illeti, sok nagyszerű tehetséget láttunk, de Tom valóban különleges volt.'

A filmet a Sony finanszírozza és terjetszi. Az eddigi 4 milliárd dollárt kaszáló Pókember filmekben továbbra is nagy potenciált lát a stúdió, bár a franchise-t ezúttal már harmadik alkalomal rebootolják.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 28-án debütál a mozikban.