Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
4
Videók
Rendőrautó
 
mamiéstöti2   2017. 05. 06.

Kevin Bacon a megszokott különc figuráját alakítja. A történet elég légből kapott, de önmagában szórakoztató film, ami végig leköti az ember figyelmét.

 
hsanya182   2016. 02. 15.

Érdekes és alacsony költségvetésű film. Egynek elmegy, de ne várjatok túl sokat tőle, szerintem azért egyedi és a fiatalabb korosztály biztos jobban értékelné :)


 
indingo   2017. 11. 02.

Már a történet is több szálból vérzik eléggé gyermeteg. Kevin Bacon azért tudott még rajta lendíteni egy leveset, de összességében a történet gyenge és középszerű.

 
harnas1207   2018. 12. 10.

A leírása lapján sem hittem, hogy élvezhető filmet lehet belőle kerekíteni. Nem is lett az. A történet hihetetlen és idegesítő.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Igaz hogy alacsony költségvetésű film de igazán élvezhető. Akciódus jelenetek. A fiatalabbaknak biztos jobban tetszik, de nem zárnám ki az idősebb korosztályt sem. Akciódus pörgős kis akció film. 4 csillag.

Kevin Bacon
Kevin Bacon
Kevin Bacon
Jon Watts
Kevin Bacon
 
Egy jó ötlet, egyedi atmoszféra, kiváló alakítások - ezek mind pozitívumai a Cop Carnak, ugyanakkor egy egész estés film formájában már döcögős és fárasztó tud csak lenni ez a történet. több»
 
Megtekintés: Bár nem voltunk teljesen elragadtatva tőle, azért a 86 perces játékidőt kibírtuk. több»

A film összbevétele 143 658 dollár volt (imdb.com).

 

A film 2015. január 24-én debütált a Sundance Filmfesztiválon.

(hp)
 

A Cop Car pozitív kritikai fogadtatásban részesült. A rottentomatoes kritikaösszesítő portálon 71 szemlézett írás alapján 79 százalékon áll.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.