Melegként coming outolt a Stranger Things sztárja, Noah Schnapp (videó)

Coming outolt Noah Schnapp, a Stranger Things sorozat sztárja. 

A 18 éves színész csütörtökön délután a TikTok-fiókján tett közzé egy videót, amelyben először erősítette meg a rajongóknak, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. “Amikor végre elmondtam a barátaimnak és a családomnak, hogy meleg vagyok, miután 18 évig féltem a gardróbban, csak annyit feleltek, hogy ‘tudjuk’” - írja Noah.

“Azt hiszem, jobban hasonlítok Willre, mint gondoltam” - kezdte a vallomását a fiatal színész, aki korábban egy interjúban már utalt arra, hogy a Stranger Thingsben általa megformált Will Byers vonzódik Mike-hoz.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

“Most már 100%-ig világos, hogy meleg, és tényleg szereti Mike-ot. Úgy értem, ebben az évadban elég egyértelmű, hogy Willnek vannak érzései Mike iránt. Ezt szándékosan kihúzták az elmúlt évadok során. Már az első évadban is utaltak erre, és lassan, lassan növelték ezt a történetszálat. Azt hiszem, a 4. évadban csak azt a karaktert játszottam, aki szereti a legjobb barátját, de küzd azzal, hogy vajon elfogadják-e vagy sem, és úgy érzi, hogy hibát követ el, és nem tartozik oda. Will mindig is így érzett” - nyilatkozta a színész a Variety magazinnak.

A Stranger Things ötödik és egyben befejező évada egyelőre nem kapott premierdátumot, a tervek szerint idén jelenik majd meg.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

A történet egy csendes kisvárosban játszódik, ahol mindenki tud mindent a másikról. Egy nap eltűnik egy gyermek, ami felbolydítja és ízeire kezdi szétszedni a városka lakosainak... több»