Mellékágat kap A mandalori?

Napjaink legnépszerűbb Star Wars alkotása kétségtelenül a Disney+-on futó A mandalóri sorozat. Az első évad minden percét imádták a rajongók, akik néhány hete végre belevethették magukat a második szezonba is. Ebből eddig két epizód futott le, a következő napokon belül debütál. A harmadik évadról viszont egyelőre nincsenek hírek. És egyes források szerint ennek oka, hogy előbb valami egészen mást szeretnének elkészíteni a Disneynél.

A mandalóriban már eddig is egy rakás utalás volt a Star Wars univerzum más részeire, eseményeire és alakjaira. Többek közt Boba Fett is felbukkant már, és a hírek szerint ez nem is véletlen. Persze, hogy nem, hiszen valószínűleg fontos szerepet szánnak neki a későbbiekben. Már csak azért is, mert Din Djarin az ő ikonikus páncélját kapta meg Cobb Vanth-tól. Ennek biztosan lesz még folytatása.

Ám a hírek szerint a Disneynek egyéb tervei is vannak Boba Fettel. Méghozzá egy saját minisorozat formájában. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor a Disney előbb hozná össze a Boba Fett sorozatot, mint A mandalóri harmadik szezonját.

Persze mindez egyelőre csak pletyka, de ha van karakter, akit szívesen látnának a rajongók egy saját sorozatban, az kétségtelenül Boba Fett. Az, hogy ez hol és hogyan kapcsolódna A mandalórihoz, azt persze találgatni is nehéz, mivel egyelőre semmit sem tudni az állítólagos projektről.

De korábban felröppent olyan pletyka is, hogy a Gina Carano által alakított Cara Dune is kaphat saját mellékágat, de ennek valószínűsége – legalábbis egyelőre – elég alacsony.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»