Idén ősszel a hazai mozikba is megérkezik a Feláldozh4tók, a franchise egyik “újoncának” számító 50 Cent azonban enyhén szólva sincs megelégedve azzal, ahogy a poszteren fest.

“Mi a f@sz, kifogytunk a pénzől?” - írja 50 Cent az Instagramon abban a posztban, amelyben egyúttal közzétette az őt ábrázoló karakterplakátot, a rapper és színész szerint ugyanis a feje vizuálisan “elkülönül” a testétől. “Miért néz ki a fejem úgy, mintha nem lenne összekötve a testemmel” - teszi hozzá 50 Cent.

Meglehet van abban valami, amit a színész állít, bár egyelőre sem a stúdió, sem pedig a franchise egyetlen alkotója sem reagált a bejegyzésre, a poszter egyébként megtekinthetitek a fenti galériánkban, így magatok is meggyőződhettek arról, mennyire is helytálló ez az állítás.

A Feláldozh4tók szeptemberben debütál a magyarországi mozikban, Sylvester Stallone utolsó alkalommal lesz látható a filmszériában, a további szerepekben pedig érkezik Jason Statham, Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais és Jacob Scipio.

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»