Mi ez a felhajtás? Az új Szellemirtókról beszél mindenki a közösségi médiában

Az idén ősszel debütáló Szellemirtók: Az örökség már most az év legnagyobb váromámyosának számít, amelyre úgy tűnik, megéri várniuk a rajongóknak.

Legalábbis erről árulkodnak a produkcióval kapcsolatban napvilágot látott első vélemények. Jason Reitman rendezésének hatalmas elvárásoknak kell megfelelnie. A filmet le is vetítették a CinemaCon közönségének, a visszajelzések pedig igencsak biztatónak tűnnek.

“Fantasztikus élmény volt megnézni Az örökséget. Nagy Szellemirtók rajongó vagyok, így azt kell, hogy mondjam, hogy a film minden elvárásomat teljesítette” - írja a Geek Tyrant magazintól Joey Paur.

“Ez az a folytatás, amelyre egész életemben vártam. Igazi nosztalgikus élmény, amely egyszerre friss és nosztalgikus. Lúdbőrös lettem” - jegyzi Scott Menzel.

“A Szellemirtók: Az örökség az a folytatás, amelyre évtizedek óta vártak a rajongók. Remek új karakterek, rengeteg meglepetés, sok-sok humor és persze megfelelő nosztalgia. Nagyon szerettem” - írja Germain Lussier a Gizmido magazintól. “Ugyan nem mentes a bakiktól a film, hiszen van benne néhány logikai buktató és üresjárat a cselekményben. De a gyerekek története működik!  Összességében azonban nevettem és sírtam. Alig várom hogy újra megnézzem!” - teszi hozzá Germain.

A Szellemirtók: Az örökség a tervek szerint november 11-én érkezik a hazai mozikva.

akció | dráma | fantasy | vígjáték

Azt követően, hogy négy hős Manhettenben ádáz küzdelem során elűzte a világunkból a szellemeket, a túlvilági lények mintha örökre eltűntek volna a Föld színéről? Az új... több»