A napokban számoltunk be arról (cikkünk itt), hogy a Disney-nek az utolsó pillanatban sikerült visszaszereznie a forgatókönyvet, ami a Star Wars: Skywalker kora sztárja hagyott az ágya alatt, de J.J. Abrams akkor nem volt hajlandó elárulni, ki okozta a pánikot. Most színt vallott a felelős.

Az új Star Wars trilógiában a Finn karakterét alakító John Boyega egy friss interjújában bevallotta, hogy róla beszélt a napokban J.J. Abrams, vagyis ő hagyta el a Star Wars: Skywalker kora forgatókönyvét egy átmulatott éjszaka után, ami bár felkerült az eBayre, még időben sikerült visszaszerezni, mielőtt illetéktelen kezekbe került volna.

„Épp költöztem, és a szkriptet a lakásom ágya alatt felejtettem” - vallotta be a színész. „Úgy gondoltam, jó helyen van ott, majd másnap kiveszem onnan. Aztán úgy alakult, hogy átjöttek a haverok, buliztunk, és a forgatókönyvről megfeledkeztem. Hetekkel később egy takarító bukkant rá, és 65 fontért feltette az eBayre. Fogalma sem volt róla, mennyit is ér valójában” - mondta, majd viccelődve hozzátette, hogy a Disney-től is kapott egy hívást, amiben kérdőre vonták.

Mindenesetre a bajt még sikerült megelőzni, így a film titkai most már egész biztosan megőrződnek a december 19-i premierig. Ezekből pedig akad bőven: mi lesz Rey-jel, miért olyan érzékeny az Erőre, hogyan ér körbe Leia története, miként tér vissza Palpatine, és még hosszasan sorolhatnánk.

A film rendezői székében J.J. Abrams váltotta a Jurassic World direktorát, Colin Trevorrowot, míg a főbb szerepeket Daisy RidleyMark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn Boyega és Lupita Nyong'o alakítják.

A filmre elővételben már kaphatók a mozijegyek. Ti meg fogjátok nézni?

 

Via Uproxx