2019.04.08   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az előző év őszén érkezett a mozikba az Űrdongó, amely a nagy várakozásokhoz méltóan annyira jól teljesített a kasszáknál, hogy csak idő kérdése volt, mikor jelentik be a folytatás készítését.

Michael Bay végleg kiszállt a Transformers franchise-ból!A kép forrása: Movieweb

A franchise korábbi darabja a Transformers: Az utolsó lovag ezzel szemben annyira alulmúlta a várakozásokat, hogy kérdésessé vált, mi is lesz a széria sorsa. Noha mindkét film producere, Lorenzo di Bonaventura korábban már bejelentette, hogy egyidejűleg dolgoznak mindkét film folytatásának forgatókönyvén, egyelőre nem lehetett tudni, hogy a Transformers filmek rendezője, Michael Bay továbbra is részt vesz-e a munkálatokban.

A producer egy friss interjúban elmondta, hogy Bay világossá tette, hogy a továbbiakban már nem szeretne több Transformers filmeken dolgozni, amelyet tiszteletben is tart. Bár izgalmas lesz látni, milyen irányt is vesz majd a rendező nélkül a franchise, annyi bizonyos, hogy a szériára már ráfért némi vérfrissítés, amelyet az Űrdongó sikere alá is támasztott.

73 Űrdongó  (2018)

akció | kaland | sci-fi

Miután Űrdongó menekülésre kényszerül otthonából, Cybertronból, a Földön talál menedéket egy kaliforniai roncstelepen. Egy véletlen folytán talál rá a 18 éves Charlie, aki... több»