Michael Bayt még tanítani fogják!

Rossz fiúkra továbbra is szükség van! A Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life, már a mozikban) a múlt héten került a világ mozijaiba, és várakozáson felül teljesített: Amerikában a hosszú hétvégén majd 70 millió dollár bevételt gyűjtött, nálunk pedig egyetlen hét alatt több, mint százezer néző váltott rá jegyet.

Az új rendezőpáros, Adil El Arbi és Bilall Fallah úgy tűnik, simán átvette a stafétabotot a műfajalapító Michael Bay-től: ami eddig dögös volt, a Bad Boy-filmekben, azt megtartották, de fel is frissítették a sorozatot.

Persze, hiszen jó helyen tanultak. És az első két Bad Boys forgatását irányító Michael Bay a közelükben maradt: de annyira, hogy szerepel a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk-ban, sőt meg is rendezte a saját cameóját.

– Több lehetőséget is felajánlottunk neki, de ő az esküvői műsorvezető szeretett volna lenni – mesélte újságíróknak büszkén Adil. – És akkor eszünkbe jutott, hogy tiszteletünk jeléül egy igazi Michael Bay-snittet kap: a kamera kicsit alsó gépállásból 360 fokos kört ír le körülötte, ő meg az ellenkező irányba forog. Ez az ő szuper Bad Boys-snittje, mi is használjuk a filmben Will Smith-szel és Martin Lawrence-szel, de ő is megkapta, és tökéletesen le is vezényelte az egészet. Pontosan tudta, milyen ritmusban kell mozognia, hova kell állnia. Mester!

Ezt filmiskolákban fogják tanítani! – tette hozz Billal. – Ahogy a rendező saját magára alkalmazza a kézjegyét: és tökéletesen szerepel is benne!