Michael Keaton Batmanjével jött a The Flash előzetese

Ahogy azt már a korábbi években is megszokhattuk, a Super Bowl döntőn számos izgalmas új előzetes érkezik, idén pedig kétségtelenül a Flash trailere szólt a legnagyobbat.

2023.02.13   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

Ahogy az már eddig is tudható volt az Ezra Miller által alakított Barry Allen egy hatalmas kiruccanást tesz a DC multiverzumában, ahol nem csak önmagával találkozik, hanem az Acélemberből megismert Zod tábornokkal, akit Michael Shannon alakít, illetve érkezik Sasha Calle is mint Supergirl.

Az viszont már csak hab a tortán, hogy ebben a produkcióban nem egy, hanem két Batmant is kapunk, akit egyrészt Ben Affleck kelt életre, ugyanakkor a Michael Keaton is újra a “sötét lovag” bőrébe bújik.

A produkció az elmúlt egy évben Miller számos botránya miatt problémás megítéléssel nézett szembe. 2022 márciusában Millert egy hónapon belül kétszer is letartóztatták Hawaiin, először rendbontásért és zaklatásért, majd másodfokú testi sértésért. 

Januárban Miller vádalkut kötött egy vermonti ügyben, bűnösnek vallotta magát egy jogtalan birtokháborítás vádjában, és két másik ellenük felhozott vádpontot ejtettek. Millert azzal is megvádolták, hogy egy izlandi bárban megfojtott egy nőt, egy másik nőt pedig zaklatott a berlini otthonában.

A The Flash várhatóan fontos szerepet fog játszani James Gunn és Peter Safran tervében, ez alapján a film rebootolja majd a DC filmes univerzumát. A film júniusban érkezik a mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»