Bár az utóbbi Kaptár filmeket egyre kisebb lelkesedéssel fogadták a rajongók, Paul W.S. Anderson továbbra sem tett le arról, hogy minél őrületesebb videojáték adaptációkat készítsen. A rendező a következő nagy dobására készül a Monster Hunter - Szörnybirodalomrel, amelynek éppen landolt az előzetese!

Mostanáig csupán némi ízelítőket kaptak a rajongók Anderson készülő filmjéből, az új trailer azonban igencsak megalapozza a film hangulatát, ha pedig a rendezőnek sikerül a két és félperces videó tempójához, akkor a moziváltozattal sem lesz gond.

Monster Hunter története szerint Artemis hadnagy és csapata egy portál segítségével különös világban találja magát, amelyben gigászi szörnyek uralkodnak, és amelyek ellen hőseinknek nincsenek hatásos fegyvereik. Nem maradt számukra csakis a túlélésért vívott küzdelem, ugyanakkor végzetük is úgy diktálja, hogy megvédjék a portál, különben ezek a teremtmények a mi világunkra is pusztulást hozhatnak.

A korábbi tervek szerint a Monster Hunter 2021. áprilisában került volna a mozikba, a Sony Pictures Entertainment azonban egy meglehetősen merész, és az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve szokatlan módon 2020. december harmincadikára hozta előre a premiert.