Bruce Willis idén márciusban jelentette be, hogy visszavonul a színészettől.

Mint kiderült a hollywoodi sztárnál afáziát diagnosztizáltak, amely kihat hatással a kognitív képességeire is. Willis utolsó alakítása a Wire Room című produkcióban lesz látható, amelyben egy filmes partnere Oliver Trevena.

Trevena a People magazinnak adott interjújában beszélt is arról, milyen is volt együtt dolgozni a legendás filmes akcióhőssel: “A bakancslistámon volt, hogy együtt játszhassak vele egy filmben. Akárhogy is nézzük Bruce Willist, ő egy legenda. A Die Hard című filmet nézve nőttem fel. Azt hiszem, a legtöbb ember így volt ezzel. Ő egy ikon az akciófilmek és a filmek világában. Szóval az, hogy egy filmben játszottam vele, egy meghatározó élmény vol.”

“Már régóta vagyok Hollywoodban és környékén, és mindig inspirálnak azok az emberek, akik már olyan régóta benne vannak, és olyan sokat elértek, de még mindig alázattal és tisztelettel bánnak az emberekkel, függetlenül attól, hogy kik azok” - tette hozzá a színész.

A Wire Roomban Trevena a fegyvercsempész Eddie Flynnt alakítja, akit fegyveres betörők támadnak meg otthonában, miközben Justin Rosa szövetségi ügynök (Kevin Dillon) egy 50 mérföldre lévő szobából figyeli és segíti őt a kormányzati megfigyelésen keresztül.

A filmet a koronavírus-járvány idején forgatták, így a felvételek egymástól elkülönített helyszíneken készültek, amely Trevena saját elmondása szerint igazán remek kihívást jelentett.

akció | thriller

Egy szövetségi ügynök a megfigyelés során szemtanúja lesz annak, hogy a célpontot megtámadja az otthonában egy bérgyilkos osztag. A férfinek egy ötven mérfölddel távolabbi... több»