Chloë Grace Moretz elmondta, hogy egy, a külsejéből gúnyt űző mém miatt vonult vissza a reflektorfényből, majd hosszú ideig szorongással küzdött. 

A színésznő a Hunger magazinnak adott interjúban elmondta, hogy egy internetes vicc, amelyben a fotóját úgy változtatták meg, hogy egy hosszú lábú Family Guy karakterre hasonlítson, azt eredményezte, hogy hosszú ideig testképzavarban szenvedett.

“Emlékszem, csak ültem ott, és arra gondoltam: 'A testemet viccnek használják, és ez olyasmi, amin nem tudok változtatni azzal kapcsolatban, aki vagyok, és ezt az egész Instagramon közzéteszik’” - mondta Chloe Grace Moretz.

A közösségi médiaplatformokon korábban egy olyan fotót tettek közzé a színésznőről, amelyen pizzát visz magával, Chloe alakját pedig úgy módosították a képen, hogy az egy Family Guy karakterre hasonlítson.

“Mindenki gúnyolódott a testemen, egy alkalommal pedig felhoztam ezt valakinek, mire ő csak annyit mondott: 'Ó, fogd már be, ez vicces'" - nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette, hogy a mai napig nehéz túltennie magát mindezen.

A színésznőt legközelebb A periféria című sci-fi thriller sorozatban láthatjuk, mely októberben debütál az Amazon Prime Videón.

dráma | sci-fi | thriller

A film a jövőben játszódik, amikor a technológia finoman megváltoztatta a társadalmat, és egy nő felfedez egy titkos kapcsolatot egy alternatív valósággal, valamint a saját... több»